Om Konsumentservice

Konsumentservice är en oberoende jämförelse- och informationstjänst inom privatekonomi. Vi hjälper svenska konsumenter att ta bättre beslut genom att sammanställa information och villkor för olika lån, kort, sparformer och försäkringar.

Tjänsten är ett fristående komplement till Konsumentverkets Hallå Konsument som innehåller generell information men saknar detaljer om specifika företag, produkter och tjänster.

Konsumentservice ger inga enskilda rekommendationer utan tillhandahåller istället möjligheten för konsumenter att själva söka, sortera och jämföra olika alternativ på ett enkelt sätt.

Uppgifterna uppdateras löpande, vanligtvis dagligen, men vi uppmanar alla konsumenter att alltid kontrollera de dagsaktuella uppgifterna och villkoren hos respektive företag.

Uppgifter på webbplatsen

Vi listar endast företag som har tillstånd av Finansinspektionen och finns sökbara i deras företagsregister. Företagens villkor måste även finnas enkelt tillgängliga via deras respektive webbplatser.

Alla siffror och villkor är baserade på publika, kontrollerbara uppgifter och sammanställda av Konsumentservice i Sverige.

Tjänsten är helt kostnadsfri att använda men Konsumentservice kan i vissa fall få ersättning från inkluderade företag.

Upphovsrätt

Allt material på Konsumentservice.se skyddas av upphovsrättslagen. Citera oss gärna, men ange och länka till källan.

Frågor och kommentarer

Kontakta oss enklast via formuläret på kontaktsidan.

Om du istället vill du skriva till oss är adressen:

Konsumentservice
Box 1091
116 74 Stockholm